Як зробити, щоб суп не скисав: додайте кілька важливих інгредієнтів


Використання солі, свіжих продуктів та обробленої зелені дозволять вашому супу довше залишатися свіжим, інформує .

При готуванні першої страви важливо приділяти увагу дрібницям.

Найчастіше суп варять із запасом, але багато хто стикається з такою проблемою як швидке прокисання супу.

Важливо знати, що і як правильно додати до супу, щоб уникнути прикрого непорозуміння.

Існує кілька порад, як продовжити життя супу та не дозволити йому прокиснути наступного дня.

Серед базових правил увагу звертайте на таке:

  • Для приготування супу використовуйте лише свіжі продукти.
  • Зберігайте готову страву в холодильнику, де температура не вище 2-5 градусів.
  • Не залишайте каструлю із супом тривалий час на плиті, інакше можна прискорити його закисання.
  • Не перемішуйте інгредієнти в каструлі брудними ложками, і не використовуйте термічно необроблену зелень — прокип’ятіть її 1 хвилину попередньо.

При варінні супу не уникайте додавання солі, яка допоможе прожити готовій страві довше.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *