Використання солі, свіжих продуктів та обробленої зелені дозволять вашому супу довше залишатися свіжим, інформує .
При готуванні першої страви важливо приділяти увагу дрібницям.
Найчастіше суп варять із запасом, але багато хто стикається з такою проблемою як швидке прокисання супу.
Важливо знати, що і як правильно додати до супу, щоб уникнути прикрого непорозуміння.
Існує кілька порад, як продовжити життя супу та не дозволити йому прокиснути наступного дня.
Серед базових правил увагу звертайте на таке:
- Для приготування супу використовуйте лише свіжі продукти.
- Зберігайте готову страву в холодильнику, де температура не вище 2-5 градусів.
- Не залишайте каструлю із супом тривалий час на плиті, інакше можна прискорити його закисання.
- Не перемішуйте інгредієнти в каструлі брудними ложками, і не використовуйте термічно необроблену зелень — прокип’ятіть її 1 хвилину попередньо.
При варінні супу не уникайте додавання солі, яка допоможе прожити готовій страві довше.