Як правильно заморожувати кабачки на зиму – три способи


Взимку всім не вистачає літніх овочів і фруктів. Тому багато хто робить собі заготовки на зиму, заморожуючи різноманітні овочі. Кабачки, помідори, зелень — все це можна морозити, щоб урізноманітнити свій зимовий раціон, інформує .

Перед тим як покласти кабачки в морозилку, їх необхідно помити і витерти насухо. Також ви повинні визначитися, для яких страв використовуватимете заготовку. Саме від цього ви виходитиме при нарізанні кабачків.

Для супів або рагу кабачки краще нарізати кубиками або кружечками

– нарізати кабачок;

– розподілити його по пакетах;

– щільно зав’язати пакет;

– покласти в морозилку.

Замороження вже смажених кабачків

– порізати кабачки на тонкі кружечки;

– обсмажити до готовності;

– пофасувати по пакетах і покласти в морозилку.

Для приготування кабачкових пюре або оладок

– натерти кабачок на тертці;

– почекати, поки кабачок виділить зайву рідину;

– злити рідину;

– пересипати кабачок в контейнер і поставити в морозилку.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *