Як правильно — замочувати чи промивати рис, щоб приготувати смачний плов


Виявляється, плов виходить чудово смачним, якщо рис перед приготуванням не промивати, інформує .

Часто на упаковці з крупою можна побачити фразу, що рис потрібно промивати перед варінням, поки вода не стане прозорою.

Для приготування плову краще дотримуватися іншого рецепта і не промивати крупу, а відразу її замочувати у воді на 1,5-4 години, залежно від сорту рису.

При цьому воду необхідно гарненько посолити.

Хитрість в тому, що замочувати рис потрібно в теплій воді температурою 60-62 градуси.

Солона гаряча вода найкраще вимиває крохмаль з рису, а завдяки цьому плов вийде і розсипчастим, і смачним.

Вимити крохмальну пудру можна і в холодній воді, але тоді доведеться перетирати рис руками, а від таких маніпуляцій рис може поламатися і ввібрати більше вологи.

А просте промивання рису водою взагалі ніякої користі не несе.

Тому якщо мета господині — приготувати розсипчастий рис для плову, то крупу потрібно саме замочувати, а промивати не варто.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

رهيثخ سثء gratisfucktube.com افلام سكس بنات جميله
castrato hentai hentainaked.com kuro no innyuu
domin-8 me! hentaiquality.com cock hentai
mallu reshma hot scenes erobomb.net hot vieos
lucy pinder nude videos pornstarsporn.info horny indian babes
tamil girl fuking megeno.mobi palmtube
www.xvodeos publicporntrends.com sexy vedeo in
local girl sex bestsexporno.com saira banu actress
sarasalu.com pimpmovs.info xnxxx hd video
indian prontube com cowporntube.net xnxx tamil hot
perfect girals chupatube.net sexychudai
lndian sax video free-indian-porn.com videoxxxxxxxxxx
new beeg tubepatrol.sex yes please porn
نيك اغتصاب مصري pornozonk.com سكس صافينار
bangla gud mara mari rajwap.biz southindian masala