Будь-яка господиня мріє про приготування ідеального борщу. Але далеко не кожна знає тонкощі процесу готування. Наприклад, у якій послідовності відправляти в суп овочі, щоб борщ вийшов ароматним із “фірмовим” червоним кольором, інформує .
Першою в борщ має вирушити картопля. Їй потрібно багато часу для того, щоб розм’якшити. Далі в суп додають капусту. У подрібненому вигляді її потрібно варити не менше десяти хвилин.
За сім хвилин до фіналу додають обсмажену моркву з цибулею. Раніше додавати інгредієнти не можна, оскільки зажарка просто втратить смак і аромат.
Що ж стосується буряка, тушкованого на сковороді, то його відправляють у борщ лише за п’ять хвилин до кінця готування.