Тушкована капуста не поступається за популярністю голубцям, інформує .
Цю страву готують так часто, що в кожного кулінара є свої секрети та хитрощі, які забезпечують розкішний результат.
Підшукуючи варіанти, як покращити тушковану капусту, можна натрапити на пораду, згідно з якою страву слід доповнити гірчицею. Рекомендується ввести в сковороду з овочем 1 ст. л. приправи.
Що дає цей нехитрий інгредієнт? По-перше, сама капуста стає менш жорсткою.
Продукт містить кислоту, яка робить овоч м’якшим. Але при цьому зберігається структура, страва не перетворюється на неапетитну “кашу”.
По-друге, поліпшується смак капусти. Гірчиця надає частуванню пікантності та гостроти.
Досвідчені кулінари давно оцінили властивості приправи, тому доповнюють нею не тільки тушковану капусту. Інгредієнт можна використовувати також для поліпшення квашеної капусти.