“Оселедець під шубою” — традиційний новорічний салат. Пропонуємо вам спробувати приготувати класичну страву за новим рецептом, інформує .
Для приготування салату вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
- 300 г філе оселедця;
- 250 г картоплі;
- 250 г буряка;
- 3 яйця;
- 100 г плавленого сиру;
- 1 морквина;
- майонез за смаком.
Приготування:
1. Відварити і почистити овочі і яйця. Натерти буряк, картоплю і моркву натерти на крупній тертці, а яйця і сирок на дрібній.
2. Нарізати дрібно оселедець.
3. Викласти шарами: оселедець, картоплю, сирок, яйце, моркву, буряк. Шари перемащувати майонезом.
4. Поставити в холодильник на ніч просочитися і настоятися.
Ось і все — смачного!