Немає потреби мати навички професійного кулінара, щоб готувати чудову італійську піцу. Достатньо замісити смачне тісто. І робити його потрібно зовсім не на основі води, як багато хто робить, інформує .
Ось що вам знадобиться:
- борошно — 650 г,
- молоко — 500 мл,
- рослинна олія — 3 ст. л.,
- цукор — 2 ст. л.,
- сухі дріжджі — 1 пакетик,
- сіль — 0,5 ч. л.
Приготування:
З’єднайте всі сухі інгредієнти та налийте тепле молоко. Туди ж відправте олію. Під кінець можна додати ще трохи борошна, але тісто все одно має бути дуже липким.
Розділіть заготівлю на дві частини та покладіть їх у поліетиленові пакети. Відправте мішечки в холодильник не менше ніж на три години. Через деякий час можна злегка обім’яти тісто і розкачати в коржик. Далі залишиться тільки додати начинку на свій смак!