Багато хто любить готувати супи з вермішеллю, бо вони виходять смачними і ситними, інформує .
Однак вкрай важливо, щоб макаронні вироби тримали форму, інакше перша страва не виглядатиме апетитною.
Вважається, що вермішель хорошої якості розварюватися не повинна. Її відправляють в каструлю за пару хвилин до готовності.
Але ми не завжди можемо бути впевненими в тому, що продукт збереже форму.
Яка хитрість прийде на допомогу у даному разі?
Якщо ви хочете, щоб вермішель однозначно не розварилася в процесі варіння, то вам варто особливим чином її підготувати. Для цього потрібно розігріти сковорідку, влити трохи рослинної олії і приступити до обсмажування макаронного виробу.
Коли колір стане золотистим, можна закінчувати термічну обробку. Після цього можна відправляти вермішель в суп.
Деякі господині не використовують окрему сковорідку для даного етапу. Практично кожен суп ми готуємо з використанням засмажки.
Коли цибуля і морква будуть практично готові, можна додати вермішель, обсмажити і ввести її в суп разом з овочами.
В обох випадках макаронні вироби розварюватися не будуть.