смачний та корисний без борошна та без випічки. Легкий та повітряний!


Легкий, ніжний, повітряний, без зайвої олії та борошна. Це неймовірно смачно! Можна брати будь-які фрукти, які вам подобаються. Десерт готується за лічені хвилини + час на стабілізацію холодильника. Побалуйте себе та близьких новою насолодою!

Фруктова частина

Ви можете взяти будь-які ягоди та фрукти, які любите! Дуже добре в цьому десерті грають такі:

  • банан (1 шт.);
  • ківі (2 шт.);
  • персик (свіжий або консервований — 2-3 часточки).

Очистить та наріжте фрукти крупно. Розташуйте у формі, інформує Ukr.Media.

Молочна частина

Щоб скріпити фрукти, потрібний крем або желе. Підготуйте такі інгредієнти:

  • молоко — 3 склянки (750 мл);
  • цукор — 2 ст. л. (50 г);
  • агар-агар — 1 ст. л. (10 г).

Змішайте агар-агар із цукром. Влийте молоко, поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, проваріть 2-3 хвилини, зніміть з вогню. Половину молочної суміші влийте у форму із фруктами. Відправте в холодильник на 15 хвилин.

Шоколадна частина

У молоко, що залишилося, всипте 1 ст. л. какао (20 г). Ретельно розмішайте віночком. Знову доведіть до кипіння, вимкніть.

Стабілізація десерту

Коли біла частина схопиться, зверху залийте шоколадною. Поверніть форму в холодильник ще на 1 годину. Готовий десерт чудово тримає форму. Він трохи солодкий, легкий, з яскравим смаком фруктів!

При цьому в рецепті немає борошна, ні яєць, ні масла, ні вершків, ні печива. Винятково ніжний десерт, що тане в роті!

Почастуйте близьких смакотою, яка до того ж так легко готується! Тільки молоко та фрукти — але який апетитний результат!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *