Салат “Мінський” чудово підійде для щоденного меню. Для його приготування використовуються прості та доступні кожному продукти. А смак перевершить всі ваші очікування, інформує .
Необхідні продукти:
- 3 картоплини
- 150 грамів маринованих грибів
- 2 свіжих огірки (за бажанням)
- 1 цибулина
- 3 гілочки зеленої цибулі
- 50 мл рослинної олії
- 250 грамів квашеної капусти
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
- Картоплю відварюємо до готовності, очищаємо і нарізаємо довільними шматочками. Перекладаємо в миску.
- Огірки нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до картоплі.
- Туди ж кладемо нарізані довільними шматочками гриби.
- Цибулю очищаємо. нарізаємо пір’їнками і додаємо в салат. За бажанням цибулю можна нарізати дрібними шматочками.
- Туди ж кладемо подрібнену зелень і квашену капусту.
- Салат солимо і перчимо за смаком, заправляємо рослинною олією, перемішуємо і подаємо до столу.
Приємного апетиту!