Рецепт дуже простий та швидкий. Тут упорається навіть той, хто ніколи не готував нічого!
Інгредієнти:
- Кальмари (попередньо відварити) — 2 шт.
- Морква по-корейськи — 150 г
- Майонез — 1 ст.л. (за бажанням)
Приготування:
Кальмари відварити. Нарізати тонкою соломкою, інформує Ukr.Media.
І морква по-корейськи. Можна просто перемішати ці два інгредієнти і навіть не заправляти нічим — просто дати салатику настоятися!
Але смачніше заправити домашнім майонезом. Виходить так смачно, що не відірватися!
Попередньо кальмари потрібно залити окропом на 30 секунд приблизно і одразу перекласти в крижану воду — тоді вони дуже легко чистяться.
Щоб кальмари вийшли м’якими та смачними, їх, звичайно, потрібно правильно зварити. Варити треба всього 2 хвилини. Кальмари виходять дуже ніжними! Якщо ж варити 5, 10, 15, 20 хвилин… — вони будуть жорсткими, немов резиновими!