Смачнюща капуста по-новому рецепту, не треба ні смажити, ні тушкувати


Білокачанну капусту можна не лише тушкувати. Пропонуємо оригінальний і простий спосіб приготування капусти. Все, що потрібно зробити — нарізати капусту та овочі та перекласти інгредієнти в пакет для запікання. Елементарний спосіб приготування дозволить отримати смачний, ароматний та соковитий овочевий гарнір без зайвої мороки, інформує .

Інгредієнти:

  • капуста — 800 г;
  • цибуля — 2 шт;
  • перець — 1 шт;
  • морква — 2 шт;
  • печериці — 300 г;
  • рослинна олія — 50 мл + для смаження;
  • сіль, перець — за смаком.

Приготування:

До нарізаної соломки капусти додайте столову ложку солі. Декілька хвилин помніть капусту руками, щоб вона пустила сік.

Додайте до капусти подрібнені цибулю, моркву, болгарський перець та олію і добре перемішайте овочі. Перекладіть овочі в пакет для запікання, зверху викладіть смажені гриби.

Зав’яжіть пакет для запікання та за допомогою голки зробіть у ньому кілька отворів. Готуйте капусту з овочами у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.

Страва виходить дуже смачною та ароматною.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *