Очистити яйце зі швидкістю блискавки: завдяки цьому способу ви знімете всю шкаралупу одним рухом, інформує .
Звичайно, чистка звареного круто яйця, зазвичай, не займає забагато часу, але іноді бувають випадки, коли все потрібно робити швидко. Наприклад, якщо ви спізнюєтеся на роботу, або коли гості вже на порозі, а страви з вареними яйцями ще не готові.
При цьому найчастіше шкаралупа відривається дуже легко, але іноді вона так щільно прилипає до яйця, що зішкребти дрібні частинки не так вже просто. А це варте не тільки часу, але і нервів!
На щастя, існує один трюк, за допомогою якого ви з легкістю впораєтеся із завданням в лічені секунди.
Ось як це працює:
- Дістаньте зварене яйце з каструлі і покладіть в склянку.
- Наповніть склянку наполовину холодною водою і накрийте зверху долонею.
- Протягом 3 секунд енергійно потрясіть її в різні боки.
- Готово. Залишається лише стягнути оболонку, що відокремилася від яйця, разом з усією шкаралупою.
У відеоролику нижче наочно демонструється, як відбувається весь процес: