Смачний, поживний, ситний… Саме таким завжди розраховують отримати розсольник кулінари, які взялися за приготування цієї страви, інформує .
Гурмани напевно мріють дізнатися про секрет ідеального супу.
Що варто згадати насамперед? Про важливість попереднього замочування крупи знають багато хто.
Про те, що в страву варто налити побільше розсолу — теж. Інгредієнт надасть супу легкої «кислинки» та «гостринки».
Не слід забувати, що класти солоні огірки потрібно після картоплі. В іншому разі шматочки пасльонового залишаться твердими.
Але є ще один важливий аспект, пов’язаний з приготуванням розсольника. На жаль, господарки рідко звертають увагу на цей момент.
Йдеться про одну дію після завершення варіння.
Що потрібно зробити після завершення приготування
Багатьом гурманам не терпиться відразу ж скуштувати готовий суп.
Але краще не поспішати, інакше людина не зможе повністю насолодитися смаком страви.
Розсольнику треба дати “відпочити”. Нехай суп залишиться у каструлі приблизно пів години.
Якщо страва настоїться, її аромати розкриються набагато краще. Причому яскраво себе проявлять абсолютно всі інгредієнти — і м’ясо, і огірки, і картопля, і перловка.