Ці овочі, які попередньо подрібнені та обсмажені на сковороді, є важливим компонентом під час приготування багатьох ласощів, інформує .
Все ж багато супів й гарячі другі страви не обходяться без них.
Річ у тім, що цибуля і морква додають смаку яскравості, а також роблять колір частувань більш насиченими.
Але не кожен новачок в кулінарії, який вирішив використовувати таку засмажку, знає, в якій черговості і як слід обсмажувати овочі.
Досвідчені кухарі відзначають, що морква дійсно твердіше, але це не означає, що її першою слід класти на сковороду. Починати завжди краще з цибулі.
У цьому випадку отримаємо приємну золотисту скоринку.
Якщо починати обсмажувати спочатку моркву, то цибуля не зможе досягти необхідний ступінь приготування. Вся проблема в тому, що коренеплід під час такої термічної обробки виділяє вологу.
В результаті цибуля не віддасть запах і корисні властивості.
Тому важливо краще починати з цибулі. Як тільки вона почне покриватися красивою скоринкою, то на сковороду можна сміливо додавати моркву.