Що додати в панірування для котлет, щоб перетворити їх в ресторанну страву


Будь-який кулінар знає: перед тим, як викласти зліплені з фаршу котлети на розпечену сковороду, м’ясні «шайбочки» треба обваляти в сухарях, інформує .

В цьому випадку страва не пригорить до сковороди. Крім того, на поверхні страви з’явиться смачна хрустка скоринка.

Однак багато гурманів не дуже задоволені зовнішнім виглядом самостійно приготовлених котлет.

Деякі любителі поїсти вважають, що домашні котлети виглядають не так апетитно, як ресторанні.

Втім, секрет м’ясних шматочків, які ідеально виглядають, дуже простий: в панірувальні сухарі треба відправити додатковий інгредієнт.

Секретна добавка

Досвідчені кулінари рекомендують використовувати вівсяні пластівці. Невелика кількість цього продукту, додана в панірувальні сухарі, забезпечить появу у страви ідеальної скоринки.

Верхня частина котлет виявиться не тільки рум’яною, хрусткою і смачною, але й дуже красивою: з’являться золотисті крупинки, які апетитно виглядають.

Приготовлені котлети будуть нагадувати за своїм зовнішнім виглядом страву, приготовлену досвідченим ресторанним кухарем.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *