Що додати в гречку, щоб вона стала в 5 разів смачніше звичайної


Гречана каша здається гарніром простим і нехитрим, проте досвідчені кулінари завжди знайдуть незвичайні методи поліпшення її смакових якостей, інформує .

Важливо не тільки правильно готувати крупу, а й подумати про додаткові компоненти, які здатні перетворити гречку.

Що ж можна додати в кашу.

Сир

Не тільки макарони можна перетворити в делікатес за допомогою сиру: з гречкою цей трюк теж спрацьовує на всі 100 %.

Додавати продукт можна двома способами.

Перший полягає у введенні сиру в щойно приготовану страву.

Другий спосіб допоможе перетворити вчорашній гарнір — просто поставте гречку разом з тертим сиром розігріватися в СВЧ.

Піджарка

Якщо сир не завжди можна знайти в холодильнику, то цибуля і морква є у кожної господині. Якщо обсмажити овочі з додаванням спецій, то смак у гарніру стане набагато смачніший звичайного.

Не має значення, коли ви додасте піджарку. Результат вас порадує.

Гриби

Будь-які гриби в обсмаженому вигляді перетворюють смак каші в кращу сторону. Найпростіше “впоратися” з печерицями, які продаються в будь-якому магазині.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *