Що додати при тушкуванні капусти, щоб страва набула особливого смаку


Тушкована капуста є цінним джерелом вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Крім того, це низькокалорійний продукт, який ідеально підійде тим, хто худне або дотримується спеціальних дієт, інформує .

Існує невеличкий секрет приготування тушкованої капусти. Всього одна ложка панірувальних сухарів допомагає позбутися від зайвої вологи і надає особливий смак страві.

Спосіб приготування

На рослинній олії обсмажте цибулю і додайте до неї терту моркву. Через 5 хвилин помістіть в сковороду нашатковану капусту. Помішуючи, обсмажуйте овочі на сильному вогні без кришки. Залийте капусту томатною пастою, розведеною з водою, потім накрийте кришкою, залиште тушкуватися 15 хвилин. Коли капуста буде готова, додайте до неї ложку панірувальних сухарів.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *