З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим і нездатним утримувати сік, інформує .
З яловичим або свинячим фаршем таких проблем не виникає, так як ці види м’яса жирні.
Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати такі курячі котлетки, щоб сік аж витікав. Для цього знадобиться яйце, але його не потрібно класти в фарш.
Про все послідовно. Готуємо котлети так: в фарш додаємо подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений в молоці, і перець.
Ми залишаємо фарш в холодильнику на пів години, щоб всі інгредієнти «склеїлися» і м’ясо просочилося ароматом спецій.
В окрему тарілку розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером.
Спочатку обвалюють котлети в борошні, а потім «купаємо» в яєчній суміші.
Обсмажуємо котлети в цій паніровці на сковорідці. Ні сухарі, ні інші інгредієнти не потрібні.
Фарш завдяки яєчній паніровці швидко “схопиться” і утримає весь сік всередині.
А тому котлети виходять дуже смачними і суперсоковиті. Смачного!