Деякі кулінари настільки часто готують «Олів’є», що страва перестає сприйматися як святкова, інформує .
З кожним разом господиням стає все складніше здивувати домочадців і гостей смаком салату.
Втім, є інгредієнт, що дозволяє серйозно «оновити» страву.
Секретна добавка забезпечить появу у “Олів’є” незвичайної смакової нотки, яка нікого не залишить байдужим.
Про яку добавку йдеться
Зазвичай кулінари заправляють салат майонезом. Рекомендується поекспериментувати і додати в соус трохи гірчиці.
В результаті вийде суміш, що представляє собою цікаву заправку для «Олів’є».
У страви з’явиться легка і приємна «гострота», яка, як не дивно, не замаскує смак інших інгредієнтів, а навпаки — підкреслить його.
Ще одна цікава добавка
Якщо члени вашої родини більше люблять солодкий смак, ніж гострий, то в якості додаткового інгредієнта варто використовувати цукор.
Одна щіпка цукрового піску, додана в майонез, посилить смак “Олів’є”.
Якщо не переборщити з сипучим компонентом, то ніякої зайвої солодкості не з’явиться. Зате смак горошку, м’яса і картоплі виявиться більш яскравим.