Салат з овочами і моцарелою


  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 25 Хвилин

Інгредієнти

  • Піта – 2 штуки
  • Часник – 1 зубчик
  • Олія оливкова – 4 столові ложки
  • Пармезан – 2 столових ложки
  • Оцет винний червоний – 2 столових ложки
  • Цукор – на кінчику ножа
  • Суміш салатних листків – 1 пачка
  • Базилік зелений (гілочки) – 2-3 штуки
  • Помідори (невеликі) – 3 штуки
  • Перець болгарський жовтий – 1 штука
  • Ковбаски копчені – 100 грам
  • Моцарела (велика цибулина) – 1 штука

Спосіб приготування

Подрібніть часник в пресі. Натріть пармезан. Перець наріжте кубиками. Моцарелу наріжте скибочками. Нагрійте духовку до 180°С. Вистеліть деко пергаметом, інформує Ukr.Media.

Змішайте 1 ст. л. оливкової олії з подрібненим часником, змастіть маслом поверхні піт і посипте натертим пармезаном. Запікайте піти в духовці 10-12 хвилин до золотистого кольору. У великій мисці збийте оцет, цукор, 1?2 ч. л. чорного перцю і масло, що залишилося.

Додайте салатні листя, нарізані часточками помідори, перець і скибочки копченої ковбаси. Перемішайте і розкладіть по тарілках.

Подавайте салат з ще теплими шматочками піти.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *