Традиційний вінегрет — страва тривіальна і досить проста у приготуванні, інформує .
Однак існує спосіб зробити цей салат у рази ситнішим і смачнішим. Достатньо лише додати до нього деякі несподівані інгредієнти.
Про які саме компоненти йдеться? У подробицях на це запитання відповість друга частина статті.
Приготувати ситний вінегрет за таким простим рецептом зможе будь-яка господиня.
Візьміть на замітку
Замість квашеної капусти додайте у свій вінегрет звичайну тушонку.
М’ясо в обсязі 350 г необхідно ретельно подрібнити і потім кинути його в салат.
Заправку такої страви слід робити сумішшю з майонезу та гірчиці. У готовий салат варто капнути невелику кількість оцту.
Користуйтеся вказаними рекомендаціями, і ваш вінегрет вразить навіть досвідчених кулінарів.