Робимо пиріжки з картоплею ще смачнішими: секретний інгредієнт начинки


Багато кулінарів-любителів упевнені, що при приготуванні ідеальних пиріжків більше уваги потрібно приділити тісту, інформує .

Насправді першочергову увагу необхідно звернути на начинку. Відомо, що з найбільш популярних її варіантів є картопля.

Однак досвідчені кулінари не використовують цей овоч у чистому вигляді. Вони додають до картопляної маси додаткові компоненти.

У результаті страва покращується: вона виходить набагато смачнішою та ситною. Але що саме потрібно покласти в картоплю?

Секретний інгредієнт

Багато гурманів додають у картопляну начинку зелень. Наприклад, кріп чи петрушку. В цьому випадку внутрішня частина страви дійсно стане смачнішою.

Деякі кулінари застосовують як інгредієнт подрібнену смажену цибулю. Пиріжки стануть апетитнішими і в цьому випадку.

Однак секрет зовсім не в зелені і не в компоненті цибулі. Обмежуватись цими інгредієнтами не варто.

У начинку є сенс додати й солоні огірки. На всю картопляну масу достатньо пари огірків, порізаних кубиками.

За умови дотримання цієї рекомендації смак готової страви приємно здивує навіть найпримхливішого гурмана. Пиріжки набудуть відмінних смакових якостей і неймовірної соковитості.

При цьому важливо пам’ятати, що під час використання солоних огірків начинка практично не потребує натрію хлориду: солити картопляну масу не варто.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *