Ви миттєво закохаєтесь в цей рецепт, як тільки його спробуєте. Пишний, хрусткий сирно-картопляний коржик — взагалі без дріжджів або розпушувача! Все готується на звичайній сковороді, інформує .
Інгредієнти:
- 6 ст. л. молока;
- 1/8 ч. л. солі;
- 150 гр. борошно;
- 1 ст. л. розтопленого вершкового масла;
- 1 велика картопля (або 2 маленькі);
- 1 ст. л. дрібно порізаної ріпчастої цибулі;
- 1 ст. л. майонезу;
- твердий сир за смаком.
Приготування:
З борошна, солі, молока і вершкового масла замісіть м’яке тісто. Перекладіть в пакет, відправте в холодильник на пів години.
Відваріть картоплю, розімніть виделкою в пюре. Посоліть, додайте спеції за смаком, а також майонез. Можна додати якусь м’ясну складову, наприклад, бекон, курячу грудку, шинку, можна додати обсмажені гриби і т. д.
Розкачайте тісто в тонкий корж. У центр покладіть сир, зверху — картопляну начинку, зверху також додайте трохи сиру.
Зберіть тісто в центрі зверху і защипніть краї. Переверніть, трохи розкачайте качалкою за розміром сковороди.
Змастіть олією сковороду і корж зверху. Накрийте кришкою, готуйте на середньому вогні 3-5 хвилин з кожного боку.
Подавайте коржик, поки він гарячий і сир розплавлений. Це неймовірно смачно і просто!