Пишні оладки з яблуками — чудовий варіант сніданку


Пишні оладки з яблуками — це відмінний варіант сніданку як для дітей, так і для дорослих. Подібним рецептом користуються німецькі господині. Готуються оладки досить швидко і без зайвої метушні з простих і доступних продуктів. При цьому результат — вище всіх похвал!

Інгредієнти для тіста:

  • 80 г цукру
  • 2 яйця
  • 250 мл кефіру (або білого йогурту)
  • 1 ч. л. соди
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 300 г борошна
  • щіпка солі

Інгредієнти для начинки

  • 2-3 яблука
  • 20 г вершкового масла
  • 1,5 ст. л. цукру

Приготування:

  1. Для початку вимийте, очистіть і наріжте кубиками яблука.
  2. На розігрітій сковороді з рослинною олією тушкуйте яблука близько 5 хвилин, потім посипте їх цукром і тушкуйте ще 5-8 хвилин. Пересипте яблука в мисочку і дайте їм злегка охолонути.
  3. Для приготування тіста до яєць додайте кефір, цукор, сіль і соду. Перемішайте вінчиком до однорідності. До речі, замість кефіру цілком можна використовувати білий нежирний йогурт.
  4. Всипте в тісто борошно і влийте олію. Перемішайте вінчиком до однорідності.
  5. На розігріту сковороду з рослинною олією влийте трохи менше ополоника тіста. Потім, коли тісто злегка схопиться, зверху насипте начинку з яблук і потім знову тісто. За таким же принципом формуйте всі оладки. Смажте їх з двох сторін до золотистого. Йде близько 5 хвилин!
  6. Якщо є бажання готові оладки з яблуками можна злегка присипати цукровою пудрою і прикрасити листочками м’яти. Смачного!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *