Дуже яскравий, легкий, ніжний, із мільйоном ягідок — цей пиріг підкорить ваше серце. Готується він швидко та просто з бюджетних продуктів, інформує .
Інгредієнти для основи:
- Масло вершкове — 50 гр.;
- Цукор — 50 гр.;
- Яйця — 2 шт.;
- Сіль — щіпка;
- Борошно — 100-130 гр.;
- Розпушувач — 1 ч. л.
Інгредієнти для заливання:
- Ягоди — 300 гр.;
- Сметана — 500 гр.;
- Цукор — 150 гр.;
- Вода — 100 мл;
- Желатин швидкорозчинний — 10 гр.
Приготування:
Змішайте м’яке вершкове масло з цукром, сіллю і яйцями. До просіяного борошна додайте розпушувач, всипте в рідкі інгредієнти. Повинне вийти липке тісто. Форму вистеліть пергаментним папером, змастіть олією і розподіліть тісто.
Випікайте при 180 градусах 10-15 хвилин до сухої палички.
Розведіть желатин згідно з інструкцією. Коли він повністю розчиниться, влийте його до сметани із цукром, розмішайте.
Додайте будь-які ягоди.
Влийте заливку поверх основи. Розподіліть рівномірно та відправте в холодильник на 4 години до стабілізації.
Пиріг легко виймається, чудово тримає форму. Наріжте його на порційні шматочки і сідайте пити чай!