Якщо гості на порозі, або просто хочеться побавити себе і своїх близьких смачною домашньою випічкою, не витративши багато часу на підготовку, то цей простий рецепт дуже смачного пирога те, що потрібно. Мінімум інгредієнтів і витраченого часу, і смачний домашній пиріг з яблуком буде готовий, інформує .
Для приготування знадобиться:
- цукор — 100 г;
- молоко — 100 мл;
- рослинна олія — 100 мл;
- ванільний цукор — 1 ч. л;
- розпушувач — 10 г;
- борошно — 200 г;
- яблуко — 1 шт;
Верхня частина пирога робиться з:
- цукор — 50 г;
- вершкове масло — 50 г;
- борошно — 3 ст. л
Приготування:
Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте рослинну олію і молоко і добре перемішайте. Всипте просіяне борошно, з’єднане з розпушувачем, і замісіть однорідне досить рідке тісто.
Форму діаметром 28 см вистеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму і розкладіть зверху нарізане на часточки яблуко.
Засипте пиріг пісочним тістом. Для цього з’єднайте цукор, холодне вершкове масло і борошно. Випікайте пиріг в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Перед подачею на стіл посипте пиріг цукровою пудрою.