Якщо ви любите пиріжки, але ніколи возитися з тістом, то вам точно сподобається цей рецепт! Приготуйте ледачі пиріжки один раз, і вся сім’я буде регулярно просити їх ще і ще, інформує .
Інгредієнти:
- Кефір — 350 гр.;
- Яйце — 1 шт.;
- Сіль — 3/4 ч. л.;
- Борошно — 200-220 гр.;
- Харчова сода — 1 ч. л.;
- Рослинна олія — 1 ч. л.;
- М’ясо (варена куряча грудка, шинка, ковбаса і т.п.) — 100 гр.;
- Відварені яйця — 2 шт.;
- Сир — 100 гр.;
- Пару гілочок зеленої цибулі і петрушки.
Приготування:
У кефір вбийте яйце, додайте сіль, перемішайте. Просійте борошно, додайте соду і рослинну олію. Тісто має залишатися рідкуватим.
Натріть на тертці будь-яке м’ясо, яке люблять у вашій родині. Можна навіть замінити на готову печінку, або гриби — пробуйте пиріжки з різними начинками! Також натріть відварене яйце (опціонально) і сир. Додайте нарізану зелень. Все добре перемішайте.
Викладати можна просто ложкою, але якщо хочете отримати схожу форму — перелийте тісто в кондитерський мішок. Смажте в олії з обох сторін по парі хвилин, до рум’яної скоринки.
Смачно, ситно і дуже швидко!