Прості способи посмажити яйця без єдиної краплі олії


Любителям яєчні напевно припаде до душі корисна версія цієї страви. Для її приготування не знадобиться ні краплі олії, інформує .

Так, перше, що вам належить зробити, — гарненько розжарити суху сковороду.

Коли поверхня посуду досягне бажаної температури, її варто застелити пекарським папером.

Тепер потрібно з обережністю розбити на сковорідку яйця.

Через пару хвилин ви помітите, що білок побілів і схопився — це значить, що яєчня готова. Перенесіть ваш сніданок або перекус на тарілку прямо з папером, схопившись за вільні краї.

Є ще один варіант приготування яєчні без олії. В цьому випадку вам знадобиться парочка помідорів.

Томати варто залити окропом і, почекавши хвилину, зняти з них шкірку. Наріжте м’якоть і перекладіть її на сковорідку.

Періодично перемішуючи, продовжуйте тушкувати томати, поки сік не випарується, а потім вбийте яйця, не порушивши жовток.

Яєчня на томатах буде готова через 2 хвилини.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *