Пропонуємо вам рецепт простої страви на перекус. Торт-бутерброд досить простий в приготуванні, потребує мінімум інгредієнтів, але при цьому вельми оригінальний.
Така страва стане цікавим і незвичайним доповненням на перекус для вашої родини. Особливо сподобається такий торт-бутерброд дітям, обов’язково спробуйте приготувати, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
- половина багета
- 150 грамів шинки
- 80 грамів сиру
- 2 помідори
- 100 мілілітрів молока
- 2 курячих яйця
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування:
- Багет нарізаємо скибочками товщиною 2 см., нарізаємо кружечками шинку і помідори.
- У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо молоко, сіль і перець за смаком. Все перемішуємо вінчиком.
- Сир натираємо на крупній тертці.
- Форму для випічки змащуємо вершковим маслом. Занурюємо багет в яйце і кладемо в форму. Поруч кладемо ковбасу, потім помідор. Потім знову шматочок багета і так, поки не заповниться вся форма.
- Частину яєчної суміші, що залишилася, виливаємо зверху. А потім присипаємо тертим сиром.
- Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 20 хвилин, а потім дістаємо і подаємо до столу.
Смачного!