помилки господарок — чого варто остерігатися


Друга страва регулярно присутня на столах вітчизняних господинь, які готують її за перевіреними роками рецептами, інформує .

Але завжди є моменти, які не беруть до уваги навіть досвідчені кухарі.

Для того, щоб зробити супи ще кращими, постарайтеся дотримуватися п’яти простих рекомендацій.

Варити тільки на філе

Багато хто не використовує при варінні кісточку, залишаючи тільки чисте м’ясо, а даремно. Вона робить суп наваристим і насичує його більш глибоким смаком.

Кип’ятити овочі

Також часта помилка: вкидати нарізку з овочів у бульйон і залишати їх кипіти. Екстремальні температури буквально випаровують з них величезну частину корисних мікроелементів.

Порядок закладки овочів

Багато господинь не дотримуються цього правила, внаслідок чого деякі овочі не доходять до готовності, тоді як інші вже розвалюються до стану каші. Тому спочатку слід класти сирі овочі, потім засмажку, ну а наприкінці — зелень.

Розбавлення

Якщо страва вийшла надто густою, то не варто вливати туди воду. Оптимальним варіантом буде овочевий відвар. При цьому суп доведеться повторно прокип’ятити.

Спеції

Сіль, перець та інші добавки всипайте в самому кінці, залишивши страву настоятися хвилин на десять. Не хвилюйтеся — все встигне розчинитися і наситити страву ароматом.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *