“Оселедець під шубою” є смачною стравою, яку люблять і дорослі, і діти. А що, якщо її смак приївся? В такому випадку можна урізноманітнити страву, здивувавши тим самим домочадців і гостей за святковим столом, інформує .
Пропонуємо дізнатися, як поліпшити смак улюбленого салату.
Багато господинь відварюють овочі для салату в каструлі, як це робилося споконвіку. Однак вода може зіпсувати смак овочів, розбавляючи їх водяним присмаком. Досвідчені кулінари рекомендують запікати овочі в духовій шафі. Це зробить смак овочів і підсумкової страви більш насиченим.
Згідно з класичним рецептом, майонез покриває кожен шар салату. Це необхідно, щоб зробити смак більш насиченим і соковитим. Однак, можна використовувати його більш ефективно. Для цього в майонез додають невелику кількість солі, а отриманим соусом вже змащують шари страви. Результат виходить дуже цікавим.
Деякі кулінари люблять експериментувати з продуктами в традиційних стравах. Так, багато хто додає в “Олів’є” або “Оселедець під шубою” зелені яблука. Це дійсно надає салату незвичайне звучання. Однак, щоб яблука не темніли, варто їх попередньо скропити невеликою кількістю лимонного соку.