Інгредієнти
яйця 2-3 штуки
Цукор за смаком
Масло вершкове за смаком
Цукрова пудра (ванільна) за смаком
Ягоди (будь-які) за смаком
- Кількість порцій: 1
- Час приготування: 5 хвилин
Яйця злегка збиваємо виделкою разом з цукром, виливаємо на розігріту з вершковим маслом сковорідку. Коли ця суміш злегка схопиться, проводимо лопаткою по дну, щоб густа частина піднялася, а рідка протекла, передає Ukr.Media.
Починаємо згортати омлет, не чекаючи, поки він не загусне. Спочатку на одну третину закриваємо омлет на один бік, потім – з другого, нарешті, з’єднуємо обидві частини.
У серединці залишиться непропеченная маса, схожа на ніжний крем.
Переміщаємо омлет на тарілку, посипаємо цукровою пудрою. Солодкий омлет можна подати з ягодами або злегка припущеними фруктами.
Калорійність: 350 ккал на порції.