Олів’є йде в минуле — ось який салат із зеленим горошком зараз на піку популярності


Якщо олів’є вже набрид, то приготуйте із зеленим горошком інший салат. Замість ковбаси у ньому смажені гриби. Цей інгредієнт робить частування особливо пікантним, інформує .

Інгредієнти:

  • картопля — 2 шт.,
  • морква — 1 шт.,
  • солоні огірки — 6 шт.,
  • курячі яйця — 2 шт.,
  • печериці — 150 г,
  • зелений горошок — 3 ст. л.,
  • зелена цибуля — 1/2 пучка,
  • рослинна олія — 4 ст. л.,
  • перепелині яйця — 2 шт.,
  • сіль — 1 щіпка,
  • майонез — 3 ст. л.

Приготування:

Моркву та картоплю покладіть у каструлю з водою та відваріть до готовності. Потім наріжте кубиками.

Дві печериці відкладіть убік. Інші подрібніть і обсмажте. Солити не потрібно, інакше гриби будуть рідкими.

Відкладені печериці наріжте пластинами. Нагрійте масло і обсмажте з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Викладіть на серветку і дайте охолонути. Гриби будуть використовуватися для прикраси (цей пункт можна пропустити).

Яйця відваріть, наріжте кубиками. Так само подрібніть мариновані огірки. Змішайте усі інгредієнти, додайте майонез.

Салат із грибами викладайте на порційні тарілки через кулінарні кільця, ущільнюючи ложкою. Накрийте плівкою і приберіть холодильник на годину. Потім прикрасьте смаженими грибами та вареними перепелиними яйцями і подавайте до столу.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *