ніхто одразу не може визначити, з чого він приготовлений, тому кожен обов’язково спробує


Інгредієнти:

  • Яйця — 4 шт.
  • Куряче філе (запечене або відварене) — 200 г
  • Огірки — 3 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Заправка по типу майонезу
  • Крохмаль — 1 ст. л
  • Перець
  • Сіль

Приготування:

Яйця збиваємо в мисці (можна навіть звичайною виделкою). Додаємо сіль та трохи чорного перцю Ukr.Media.

Тепер ложку борошна та ложку крохмалю (так млинці виходять тоненькими і не рвуться, а в салаті потім виглядають апетитніше). Перемішуємо, щоб не залишилося грудочок.

Смажимо млинці на змащеній олією сковороді. Виходить 5-6 штук.

Готові млинці викладаємо стопочкою, згортаємо та нарізаємо на смужки.

Огірки також нарізаємо на тонкі смужки.

Курку запікаємо в духовці. Можна просто відварити. Розбираємо на волокна.

Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на невеликій кількості олії до м’якості. Цибулю додаємо саме обсмажену. Вона надає салату дуже цікавого смаку!

Нарізаємо огірки.

Збираємо салат. Млинці, огірки, курка та обсмажена цибуля. Заправляємо майонезом. І все! Можна подавати! Якщо не любите майонез у салатах, сюди чудово підійде грецький йогурт з гірчицею!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *