Виявляється, зробити котлети більш апетитними можна за рахунок крекерів .
Так, завдяки цьому популярному хрусткому печиву страва набуде цікавої смакової нотки та ідеальної консистенції.
Страва вийде більш м’якою та ніжною.
Варто підкреслити, що крекери впораються з цим завданням набагато краще, ніж хліб або терта картопля — популярні компоненти котлетного фаршу.
Секретом неймовірно смачних котлет поділилися експерти в галузі кулінарії.
Як правильно додавати крекери в котлетний фарш
Спершу треба приготувати яєчно-молочну суміш.
З’єднайте одне сире яйце з трьома столовими ложками молока.
В отримане поєднання додайте улюблені приправи та розламаний крекер (шести “квадратиків” буде достатньо).
Залиште суміш доти, доки печиво розм’якшиться.
Коли продукт набуде потрібної консистенції, поєднання треба додати в пів кіло розмороженого фаршу.
У підсумку вийде основа для котлет. Сформуйте з неї “шайбочки” й обсмажте на сковороді. Вийде справжня смакота.