Найсмачніший вершковий грибний суп з курочкою


Насичений грибний смак, при цьому вершковий, дуже ситний і ароматний! Швидше зберігайте рецепт, інформує .

Інгредієнти:

  • половина великої курки (або 1 маленька);
  • 0,5-0,7 кг печериць;
  • 300 мл жирних вершків;
  • 2 великих картоплі;
  • 1 середня морква;
  • 2 цибулини;
  • 3 зубчики часнику;
  • 3 скибочки бекону;
  • рослинна олія для смаження;
  • сіль, зелень за смаком.

Приготування:

Відварити курку протягом 30 хвилин. Паралельно приготувати овочі: моркву натерти, одну цибулину порізати дрібно, другу — крупно. Нарізати гриби на четвертинки, залишити приблизно 3-4 гриба, які нарізати тонкими скибочками. Нарізати кубиками картоплю, подрібнити часник.

На великому вогні з достатньою кількістю рослинної олії обсмажити крупно нарізану цибулю і гриби швидко, тільки щоб задати корочку, але не пересушити. В кінці додати часник.

Гриби помістити в блендер.

Додати вершки і 3 скибочки засмаженого бекону. Перебити блендером. Через пів години відправити картоплю до курки. Поварити ще 7-10 хвилин, потім дістати курку.

Паралельно зробити засмажку з цибулі і моркви. Коли дістанете курку, відправте в бульйон засмажку і тонко порізані гриби.

І вершково-грибну суміш. Дочекайтеся кипіння, покип’ятіть ще 5 хвилин.

В кінці посоліть і, за бажанням, додайте свіжу зелень. Цей суп — просто захоплення! Смачний, ароматний, наваристий, ситний, з насиченим вершково-грибним смаком.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *