Навіщо досвідчені господині при варінні пельменів кидають в каструлю шматочок вершкового масла


Варіння пельменів — не найскладніша кулінарна процедура, інформує .

Здавалося б, ніяких особливих хитрощів, пов’язаних з приготуванням цієї страви, бути не може: все і так давно відомо.

І все ж досвідчені господині придумали ще один цікавий лайфхак: вони кидають в каструлю невеликий шматочок масла.

Дана дія дає один дуже цікавий результат. І без того нескладний процес варіння пельменів істотно спрощується.

Суть лайфхаку

У посуд з киплячою водою і пельменями потрібно кинути кубик вершкового масла.

Завдяки цій простій дії рідина не буде сильно пінитися.

Таким чином, господині не доведеться постійно стояти біля плити з шумівкою в руках.

А якщо замінити вершкове масло рослинною олією

В цьому випадку кухарю вдасться вирішити ще одну поширену проблему.

Так, пельмені не злипнуться. Під час термічної обробки напівфабрикат не перетвориться в неапетитну масу. Готова страва буде дуже красиво виглядати на тарілці.

Головне — не переборщити з вершковим маслом. Однієї-двох столових ложок цього продукту на всю каструлю буде цілком достатньо.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *