маса не прилипатиме ні до столу, ні до качалки


Багато господинь посипають стіл борошном перед тим, як розкачати тісто. Однак завдяки новому лайфхаку вам не доведеться витрачати зайве борошно і бруднити робочу поверхню, інформує .

Замість борошна досвідчені домогосподарки рекомендують скористатися папером для випічки. Лист пергаменту треба розстелити на столі і перекласти на нього тісто. Напівфабрикат рекомендується прим’яти і накрити ще одним листом пекарського паперу.

Такий “бутерброд”, можна сміливо розминати за допомогою качалки, не витрачаючи зайве борошно і не забруднивши руки. Після завершення процесу папір треба акуратно зняти з тіста.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *