маринована капуста за 2 години


Маринована капуста з буряком швидкого приготування виручить вас у випадках, коли в меню не вистачає родзинки, тієї кисло-солодкої страви, якою і є ця колоритна закуска, інформує .

Як правило, для маринування підійдуть будь-які капустяні сорти – від найбільш ранніх до зимових. Ніяких обмежень немає і в нарізці салату. Якщо ви хочете швидко замаринувати овоч, то нарізка соломкою саме те, що потрібно!

Інгрідієнти:

  • Капуста білокачанна – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля червона (можна і звичайну) – 2 шт.
  • Буряк свіжий (для кольору,невеликий) – 1 шт.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Оцет яблучний – 7 ст. л.
  • Масло рослинне – 10 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Приготування:

  1. Січемо капусту, мнемо її руками, перетераємо з сіллю.
  2. Моркву і буряк тремо на крупній тертці, перемішуємо з капустою.
  3. Посипаємо цукром, якщо забагато солі, то ще додаємо трохи цукру. Капуста не повинна бути солоною.
  4. Заправляємо оцтом і олією.
  5. Залишити на 2 години при кімнатній температурі. Зберігати в холоді.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *