Інгредієнти:
- 2 листа тонкого лаваша
- 300 г фаршу
- 1 невеликий кабачок
- 2 помідори
- 1 цибуля
- зелень
- 2 зубчики часнику
- рослинна олія
Для соусу:
- 1 ст. л. борошна
- 100 мл молока
- сіль
Приготування:
- Овочі, зелень, цибулю ріжемо невеликими шматочками, часник подрібнюємо.
- Обсмажуємо в сотейнику на рослинній олії цибулю, помідори і кабачок до м’якості.
- Додаємо в сотейник фарш, солимо за смаком і продовжуємо обсмажувати начинку до готовності.
- Додаємо зелень і часник, перемішуємо.
- Кожен лист лаваша розрізаємо навпіл кухонними ножицями.
- Один пласт лаваша кладемо на дно форми, на неї — частину начинки.
- Знову кладемо пласт лаваша і зверху викладаємо частину фаршу з овочами.
- Прикриваємо третім шаром лаваша і викладаємо залишки начинки.
- Кладемо зверху останній пласт лаваша.
- Змішуємо молоко, дрібку солі і борошно. Доводимо до кипіння, помішуючи. Поливаємо цим густим соусом лазанью.
- Посипаємо зверху тертим сиром.
- Готуємо на 180 градусах в духовці близько 20 хвилин.