Інгрідієнти:
- 500 г печериць
- 2 середніх цибулини
- 6 курячих філейок (або 3 курячі грудки)
- 3 середніх маринованих огірка
- 150 г твердого сиру
- ослинна олія для обсмажування\
- сіль, перець-за смаком
Приготування:
Підготувати курячі грудки(помити, обсушити). Покласти грудку в поліетиленовий пакетик і гарненько відбити з усіх боків. Посолити і поперчити грудку, інформує UkrMedia.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на рослинному маслі в сковороді до золотистого кольору. Додати до цибулі дрібно порізані гриби, посолити, тушкувати до готовності грибів (до повного випаровування рідини). Гриби остудити.
Огірок порізати поперек на тоненькі скибочки. Відкласти в окремий посуд 1 склянку готових грибів, змішати їх із натертим на середній тертці сиром. Відставити поки їх в сторону.
З іншими грибами робимо наступним чином. На столі викладаємо підготовлені грудки і розподіляємо на них гриби. Порізані скибочками огірки викладаємо на половину грудки.
Складаємо м’ясо навпіл. Викладаємо філе форму (форму нічим не змащуємо).
Зверху на підготовлені філе викладаємо сир з грибами.
Запікаємо в попередньо нагрітій духовці до 200 градусів на нижньому рівні 30 хвилин Потім підвищуємо температуру до 250 градусів, форму поміщаємо на середній рівень і запікаємо ще 25 хвилин.
Вийшло дуже смачно!