Зручні та легкі у використанні напівфабрикати приходять на допомогу, коли не вистачає часу або просто немає бажання стояти біля плити. Купівля готових продуктів проста, але їхнє приготування має свої тонкощі, інформує .
Напівфабрикати звільняють нас від довгого приготування. Це ідеальне рішення для активного ритму сучасного життя, оскільки вони заощаджують час і дозволяють насолоджуватися смачною та ситною стравою.
Як смажити заморожені котлети
Головний секрет смачних котлет — розігріта олія. Зачекайте, поки олія не почне пузиритися, перш ніж класти котлети на сковороду. Потім смажте їх по 5-6 хвилин з кожного боку. Не розморожуйте напівфабрикати перед приготуванням, щоб вони не втратили форму. Смажте їх у гарячій олії з обох боків протягом 5-6 хвилин. Готуйте на середньому вогні до золотистого кольору.
Як готувати заморожені сирники
Розігрійте сковорідку і додайте трохи олії або вершкового масла. Розкладіть сирники так, щоб вони не торкалися одне одного. Смажте на середньому вогні 7-10 хвилин. Після появи золотистої скоринки переверніть сирники і смажте ще 5 хвилин.
Скільки часу потрібно на заморожені млинці
Розігрійте сковорідку, покладіть напівфабрикати та зменште вогонь. Смажте 5-7 хв. до появи золотистої скоринки. За необхідності тушкуйте під кришкою кілька хвилин. Подаємо зі сметаною або соусом.