Мало які домогосподарки знають про дивовижний трюк, який здатний зробити багато звичних страв набагато смачнішими і ароматнішими, інформує .
Разом з тим ним часто користуються шеф-кухарі іменитих ресторанів, тому сьогодні ми вирішили поділитися цією хитрістю з вами.
Весь секрет полягає в часниковій олії.
Перед тим як приступити до приготування смаженої картоплі, м’яса, курки або риби, налийте на розігріту сковорідку трохи олії.
Коли вона гарненько розжариться, додайте до олії пару очищених зубчиків часнику.
Коли гострий овоч трохи підрум’яниться, а кухня наповниться спокусливим ароматом, витягніть часникові часточки з сковороди, а олію, що залишилася використовуйте для подальшого готування.
Здавалося б, в цій дії немає нічого складного, проте смак готової страви поліпшується в кілька разів.
Крім часнику, в сковорідку можна додати пару гілочок чебрецю або розмарину. До речі, приготовану таким чином часникову олію можна використовувати не тільки для смаження, але і для заправки різних страв і соусів.