Кабачкова ікра на смак «як з магазину»


Який овоч на сьогоднішній день можна назвати найбільш сезонним? Правильно, кабачок. Його смажать, тушкують і, звичайно ж, консервують. Ось і ми сьогодні відшукали рецепт кабачкової ікри, смак якої буде не гірше магазинного, інформує .

Кабачкова ікра на смак «як з магазину». Відмінна закуска на зиму!

Кабачки помити і нарізати.

Необхідні інгредієнти:

• Кабачки – 3 кг;

• Цибуля – 1 кг;

• Морква – 1 кг;

• Томатна паста – 50 гр;

• Сіль – 30 гр;

• Цукор – 20гр;

• Лимонна кислота – 10 гр;

• Рослинна олія – 0,5 ст.

Кабачки необхідно помити і пропустити через м’ясорубку. Теж саме зробіть і з цибулею. Моркву натріть на тертці.

Кабачкова ікра на смак «як з магазину». Відмінна закуска на зиму!

Перелийте кабачкову масу в каструлю і варіть 2 години. Потім додайте цибулю і моркву і залиште все на повільному вогні ще на годину. Після цього додайте сіль, цукор, рослинну олію і томатну пасту і тушкуйте все на вогні ще 15 хвилин.

Стерилізовані банки наповніть ікрою і закатайте на зиму. Якщо ж хочеться поласувати ікрою відразу, будь ласка. Приємного апетиту!

Кабачкова ікра на смак «як з магазину». Відмінна закуска на зиму!



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *