Страва називається «Ласун» і складається тільки з інгредієнтів, які не потрібно піддавати термічній обробці, інформує .
Якщо для олів’є треба зварити яйця, картоплю та моркву, то для нового салату потрібно лише нарізати кілька інгредієнтів.
Попри простоту та швидкість приготування, виходить дуже смачно.
Рецепт салату «Ласун»:
Наріжте невеликими кубиками та відправте в глибоку ємність наступні інгредієнти:
- один солодкий перець;
- один великий або два невеликі томати;
- 200 г крабових паличок.
Потрібні також такі компоненти:
- тертий сир (50 г);
- консервована кукурудза або фасоль (2 столові ложки);
- дрібно подрібнений часник (2 зубчики).
Приготування:
Посоліть і поперчіть, а потім ретельно перемішайте вміст ємності.
Завершальний етап — «заправка» салату майонезом або йогуртом.
Готово! Страва виходить неймовірно апетитною. За своїми смаковими якостями воно анітрохи не поступається популярним салатам «Олів’є» та «Мімоза».