Будь-який святковий стіл завжди вигідно прикрасить тушка запеченої цілком курки, інформує .
Однак далеко не завжди вдається приготувати птицю так, щоб вона пропеклася з усіх боків і до того ж набула хрусткої скоринки.
Кухарі розповіли про те, як приготувати курку так, щоб вона вийшла смачною і ніжною.
За запевненнями експертів, необхідно запекти м’ясо строго певним чином.
Візьміть на замітку
Курка покриється хрусткою скоринкою і добре пропечеться, якщо ви покладете її на грудку.
Річ у тім, що в області грудки знаходиться основна частина м’яса.
Відповідно, вкрай важливо, щоб саме з цього боку птиця добре прогрівалася.
Також дуже важливо стежити за температурним режимом. Пам’ятайте про те, що занадто інтенсивне тепло призведе до обвуглювання продукту.
Користуйтеся зазначеними рекомендаціями, і вашу запечену курку гості та домашні зметуть зі столу.