Грубі помилки, які ми робимо під час підготовки та приготування овочів на кухні


Буває, що ми стикаємося на кухні з дрібними неприємностями. Наприклад, купили повітряний багет, а він під час спроби його розрізати розкришився на дрібні частини, інформує .

І тепер він годиться тільки для додавання у фарш, або для того, щоб погодувати качок і голубів.

Така ж ситуація може статися під час спроби очистити або розрізати стиглі помідори, їхня м’якоть розтечеться по столі, як каша.

Але є певні хитрощі, які допоможуть приготувати овочі правильно.

Щоб без проблем зняти шкірку з помідорів, потрібно спочатку обдати їх окропом, а потім через хвилину помістити під холодну воду.

Шкірка з помідорів відходитиме фактично за аналогією зі шкаралупою курячих яєць.

Для того, щоб очищена морква не потемніла і не втратила свій приємний колір, не потрібно її скоблити ножем, достатньо акуратно зрізати тонкий шар шкірки.

І якщо ви хочете, щоб морква зварилася швидше і зберегла свій колір, у процесі варіння додайте у воду чайну ложку харчової соди, це допоможе.

Якщо вам подобається, щоб після варіння селера зберегла свій колір, то її необхідно варити у відкритому посуді, а у воду потрібно додати трохи олії.

А щоб колір не втратив буряк, його потрібно варити разом з основою і частиною стебла.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *