Горіховий крем, про який всі забули! Київський маково-шоколадний пляцок із найсмачнішим кремом!


Це, мабуть, для мене найсмачніший пляцок! М’який, шоколадно-маковий, із незвичайним горіховим кремом. Класичне поєднання із новим смаком.

Інгредієнти:

Горіховий крем:

  • грецькі горіхи (мелені) – 200 гр.
  • молоко гаряче – 250 мл.
  • вершкове масло – 200 гр.
  • цукрова пудра – 100 гр.

Маковий корж:

  • яйце – 2 шт.
  • цукор – 50 гр.
  • борошно – 100 гр.
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • сік лимона – 1 ч. л.
  • олія – 1,5 ст. л.
  • мак – 2 ст. л.

Шоколадні коржі (2 шт.):

  • яйце – 4 шт.
  • цукор – 160 гр.
  • мед – 45 гр.
  • сода – 1 ч. л.
  • борошно – 130 гр.
  • какао-порошок – 20 гр.
  • оцет – 1 ст. л.
  • соняшникова олія – 45 гр.

Шоколадна помадка:

  • молоко – 60 мл.
  • цукор – 90 гр.
  • какао-порошок – 30 гр.
  • масло – 80 гр.

Приготування:

Горіховий крем:

До мелених горіхів вливаю гаряче молоко, перемішую. Накриваю кришкою та залишаю на 30 хвилин.

Частинами додаю горіхову начинку та перемішую міксером до однорідності. Накриваю харчовою плівкою та ставлю у холодильник на 30 хвилин.

Маковий корж:

Збиваю міксером яйця з цукром до пишної білої маси. Приблизно 7-10 хвилин.

Всипаю частинами борошно, розпушувач та перемішую. Тоді вливаю олію, лимонний сік, перемішую.

Додаю мак та перемішую до однорідності.

На форму (17,5 × 27,5 см) кладу пергамент. Викладаю макову масу і випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин.

Шоколадні коржі (2 шт.):

Міксером замішую яйця з цукром, содою та медом. Приблизно 7-10 хвилин.

Додаю борошно, какао та перемішую до однорідності. В кінці вливаю олію та оцет.

Ділю на два коржі. У тій самій формі з пергаментом випікаю два шоколадних коржі. У розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин.

Складаю пляцок. На шоколадний корж накладаю крем, прикриваю маковим коржем.

На маковий корж також накладаю крем. Зверху кладу другий шоколадний корж.

Шоколадна помадка:

Змішую цукор з какао. Вливаю молоко і ставлю на маленький вогонь до розчинення цукру.

Додаю масло і перемішую до однорідності.

Поливаю пляцок шоколадом та смакую!

Джерело





Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

رهيثخ سثء gratisfucktube.com افلام سكس بنات جميله
castrato hentai hentainaked.com kuro no innyuu
domin-8 me! hentaiquality.com cock hentai
mallu reshma hot scenes erobomb.net hot vieos
lucy pinder nude videos pornstarsporn.info horny indian babes
tamil girl fuking megeno.mobi palmtube
www.xvodeos publicporntrends.com sexy vedeo in
local girl sex bestsexporno.com saira banu actress
sarasalu.com pimpmovs.info xnxxx hd video
indian prontube com cowporntube.net xnxx tamil hot
perfect girals chupatube.net sexychudai
lndian sax video free-indian-porn.com videoxxxxxxxxxx
new beeg tubepatrol.sex yes please porn
نيك اغتصاب مصري pornozonk.com سكس صافينار
bangla gud mara mari rajwap.biz southindian masala