Дуже смачний соус з запеченого сиру фета — блюдо яке нікого не залишить байдужим


Ця страва відразу полюбилося багатьом. Вона готується дуже просто і швидко, виходить неймовірно смачною і ситною. Для неї потрібні найпростіші інгредієнти, з яких вийде зробити незрівнянну вечерю для всієї родини буквально за 20 хвилин. Запечені помідори з куркою і сиром Фета — блюдо, яке хочеться готувати знову і знову!

Для приготування знадобиться:

  • сир фета,
  • помідори чері,
  • цибуля,
  • курячі стегна (без кістки),
  • оливкова олія,
  • спеції за смаком.

Кількість продуктів можна регулювати залежно від смакових уподобань: хтось захоче додати більше м’яса, а комусь припаде до смаку запечений сир фета з великою кількістю помідорів, інформує Ukr.Media.

Приготування:

На дно форми налийте оливкову олію. Посередині покладіть сир фета. Лук наріжте пір’ям, курячі стегна невеликими шматочками.

Розкладіть цибулю, курку, помідори навколо сиру. Якщо є бажання можна додати трохи розмарину і гострого перцю.

Зробити блюдо ще більш смачним і ароматним допоможе лимонна цедра і гострий маринований перець. Останнім кроком додайте трохи запашного перцю і оливкової олії і перемішайте інгредієнти.

Запікайте блюдо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці.

Готово — можна вживати зі свіжим хлібом, який так смачно вмочати в запечений сир.

Або є інший варіант: використовувати запечений сир фета з овочами в якості соусу для гарніру. Вийміть м’ясо та зніміть з помідорів шкірку (це буде легко), з’єднайте продукти до однорідної консистенції за допомогою блендера та додайте у відварені макарони або картоплю.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *